0411-24 40 33

Wie zijn wij

Kunststof installatiebouw CKB B.V. is opgericht in 1971, tezamen met haar zusterfirma’s Corode B.V. en Corode Benelux B.V.
Sinds November 2017 is CKB Kunststof Installatiebouw B.V (voluit: Corode kunststofbouw) overgenomen en behoort nu dan ook tot een stabiel familiebedrijf samen met Geffen Products B.V.
Door onze nauwe samenwerking tussen beide bedrijven kunnen wij u nog beter van dienst zijn in het aanbieden van een compleet project.

Vanuit onze vestiging aan de Ladonkseweg 4 te Boxtel staan wij voor u klaar met een team goed opgeleide, vakbekwame en enthousiaste medewerkers.
Wij denken graag met uw wensen mee om zo tot een perfect passende oplossing voor uw bedrijf te komen, hierbij komt onze jaren lange ervaring in de kunststof installatiebouw,  apparatenbouw en werktuigbouw zeer goed van pas.
Samen met onze engineers en constructeurs zijn wij in staat doordachte constructies en omvangrijke projecten op maat te leveren in diverse thermoplastische kunststoffen.

Al vele jaren ontwerpt én produceert CKB pompen en filtersystemen welke sinds 2020 verder gaan onder onze nieuwe merknaam GP Pumps & Filtration

Perfect op maat

CKB is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van oplossingen op maat. Denk hierbij aan oa.  (zéér grote) opslagtanks, baden (t.b.v. procesindustrie), leidingwerken, afzuiginstallaties, gaswassers, trappen & bordessen, procesinstallaties, pompen en vloeistoffiltersystemen.
Uiteraard kunt ook bij ons terecht voor al uw draai & freeswerk, enkel stuks én grote aantallen.

Wij ontwerpen, produceren en installeren voor de galvanische industrie complete galvanolijnen op maat welke perfect aansluiten op uw logistiekproces.

CKB staat voor kwaliteit!

Dit houd in dat we alle ontwikkelingen in de kunststofmarkt ten aanzien van nieuwe materialen op de voet volgen, maar ook nieuwe bewerkingstechnieken, moderne systemen zoals oa. Solid Works en opleidingen en certificeringen houden we graag up to date.
Op deze manier willen wij onze positie in de kunststofbouw hoog houden.

Erkend leerbedrijf

Onze vakbekwame en ervaringsrijke collega’s dragen graag hun kennis en ervaring over aan enthousiaste, leergierige nieuwe collega’s. Wij zijn van mening dat kennis niet verloren mag gaan, daarom zijn wij ook erkend leerbedrijf en dragen wij ons steentje bij aan het opleiden van succesvolle engineers, monteurs en vooral toekomstige vakmensen. Stageplaatsen zijn uiteraard terug te vinden op www.stagemarkt.nl én op onze website onder vacatures, maar schroom je niet om eens te bellen of langs te komen om te zien én horen wat wij jou te bieden hebben!
Daarnaast kunnen wij ook combinatie leerplaatsen aanbieden door onze nauwe samenwerking met onze zuster firma Geffen Products B.V.

Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak een afspraak 0411-244033.
Wij denken graag met u mee.